Expositie schilderen

Lievevrouwestraat 39

Richard de Weert is multidisciplinair kunstenaar en altijd op zoek naar materialen, vormen en structuren waarmee hij zij werkstukken kan voltooien. Van grafiek,tekening,schilderij,collage,mixed media tot aan recycling en fotografie. Niets is vanzelfsprekend en zijn werk is vaak een combinatie van meerdere disciplines.

Richard neemt u mee op een reis door zijn eigen fantasie. Een blik op zijn hedendaagse werk, vol van inspiratie en levendigheid.
Hij schuwt het experimentele vlak niet en bewandelt, met een tal van technieken, de zoektocht van het ontstaan.Op natuurlijke wijze vloeien schilderwerken, collages en tekeningen in elkaar over.Verbondenheid en gebeurtenissen uit het leven zijn vaak terugkerende elementen in zijn werk. Hij is gefascineerd door al wat het leven te bieden heeft en probeert hieraan met humor en fantasie een eigen vorm te geven. Het liefst laat hij zijn werk ‘groeien’ zonder voorop gezet plan.
Het proces is oneindig, de passie geboren.
Sinds 2013 is hij onderdeel van Kunstcollectief SynapsZ.
SynapsZ is vanaf die tijd behoorlijk actief met tal van kunstprojecten waar jaarlijks verschillende gastkunstenaars aansluiten.

Richard de Weert,
ricxart@gmail.com
www.ricxart.nl
www.synapsZ
0621153334

 

 

Artotheek 18
Ga naar de website